Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zioło, które najbardziej kochamy <3
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 120
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 100
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 120
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 100
Składniki
Liście wraz z łodygami mielimy na najmniejszych oczkach, dwukrotnie. Dodajemy oliwę i sól, mieszamy, przekładamy do małych słoiczków, zakręcamy. Gotujemy przez 20 min. Wyjmujemy ze wrzątku. Układamy nakrętką do spodu, studzimy.