Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zioło, które najbardziej kochamy <3
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8390
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 501
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8390
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 501
Składniki
Liście wraz z łodygami mielimy na najmniejszych oczkach, dwukrotnie. Dodajemy oliwę i sól, mieszamy, przekładamy do małych słoiczków, zakręcamy. Gotujemy przez 20 min. Wyjmujemy ze wrzątku. Układamy nakrętką do spodu, studzimy.