Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowy jest najlepszy do kanapek.
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 777
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 407
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15179
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1852
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 777
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 407
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15179
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1852
Składniki
Wykonanie: Warzywa oczyścić, włożyć do rondla i gotować razem z mięsem z dodatkiem listka i ziela angielskiego i odrobiny soli, po czym ostudzić. Śliwki pokroić, dodać posiekany czosnek i podsmażyć na maśle. Wątróbkę, pieczarki oczyścić, wrzucić na patelnię z dodatkiem masła i dusić pod przykryciem do miękkości. Wszystkie przygotowane składniki na pasztet zmielić razem, dodać przysmażone śliwki, przyprawić do smaku i bardzo dokładnie wyrobić masę. Gotową masę wyłożyć na folię spożywczą, zwinąć w wałek, dokładnie uformować i wstawić do lodówki na noc.