Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowy jest najlepszy do kanapek.
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 219
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 1369
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1825
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3491
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 27647
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 219
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 1369
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1825
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3491
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 27647
Składniki
Wykonanie: Warzywa oczyścić, włożyć do rondla i gotować razem z mięsem z dodatkiem listka i ziela angielskiego i odrobiny soli, po czym ostudzić. Śliwki pokroić, dodać posiekany czosnek i podsmażyć na maśle. Wątróbkę, pieczarki oczyścić, wrzucić na patelnię z dodatkiem masła i dusić pod przykryciem do miękkości. Wszystkie przygotowane składniki na pasztet zmielić razem, dodać przysmażone śliwki, przyprawić do smaku i bardzo dokładnie wyrobić masę. Gotową masę wyłożyć na folię spożywczą, zwinąć w wałek, dokładnie uformować i wstawić do lodówki na noc.