Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne przetwory z patisonów na zimę
Smaczne i zdrowe frytki z marchewki z piekarnika, idealny dodatek do ryby pie...
Odsłon: 679
Bigos z młodej kapusty z dodatkiem kiełbasy i wędzonego boczku. Możemy bigos...
Odsłon: 71
Szykowne i wyśmienite danie, które możemy podać na uroczysty niedzielny obia...
Odsłon: 235
Obiad dla Jesieniary.
Odsłon: 291
W lodówce miałam ser, którego termin ważności dobiegał końca, zostało mi też...
Odsłon: 1070
Smaczne i zdrowe frytki z marchewki z piekarnika, idealny dodatek do ryby pie...
Odsłon: 679
Bigos z młodej kapusty z dodatkiem kiełbasy i wędzonego boczku. Możemy bigos...
Odsłon: 71
Szykowne i wyśmienite danie, które możemy podać na uroczysty niedzielny obia...
Odsłon: 235
Obiad dla Jesieniary.
Odsłon: 291
W lodówce miałam ser, którego termin ważności dobiegał końca, zostało mi też...
Odsłon: 1070
Składniki
Patisony myję kroję w mniejsze części ,do każdego słoika daje koper ząbek czosnku kilka ziaren gorczycy i ziela angielskiego i układam patisony w słoikach ciasno następnie zalewam gorąca zalewa z wody octu cukru i soli zakradam ,
Słoiki pasteryzuję na mokro 15 minut od momentu zagotowania wody ,gorące słoiki wyjmuje i odwracam do góry dnem i zostawiam do całkowitego ostygnięcia