Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto palce lizać. A jesienią jest obowiązkowo do zrobienia. Polecam.
Odsłon: 7426
Pierogi z kiszoną czerwoną kapustą z grzybami. Ciasto doprawiłam pudrem z grz...
Odsłon: 138
Ciasto palce lizać. A jesienią jest obowiązkowo do zrobienia. Polecam.
Odsłon: 7426
Pierogi z kiszoną czerwoną kapustą z grzybami. Ciasto doprawiłam pudrem z grz...
Odsłon: 138
Składniki
Pigwę umyć. Rozkroić na ćwiartki, wydrążyć nasiona. Pokroić w cienkie paski. Wodę z cukrem zagotować, dodać pokrojoną pigwę. Gotować 5-10 minut. Gorącą przekładać do słoików i zakręcać. Słoiki poodwracać (ustawić na pokrywkach) żeby się dobrze zamknęły. Gotowe.