Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealna do herbaty, wody, deserów.
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17637
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1773
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15279
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 5125
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 9020
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17637
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1773
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15279
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 5125
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 9020
Składniki
Pigwę umyć. Rozkroić na ćwiartki, wydrążyć nasiona. Pokroić w cienkie paski. Wodę z cukrem zagotować, dodać pokrojoną pigwę. Gotować 5-10 minut. Gorącą przekładać do słoików i zakręcać. Słoiki poodwracać (ustawić na pokrywkach) żeby się dobrze zamknęły. Gotowe.