Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis na zdrowe pieczone pulpeciki, które zrobiłam z myślą o sobie i niemow...
Odsłon: 70
Idealne danie sezonowe, czyli sałatka ze szparagów i truskawek, jest soczysta...
Odsłon: 47
Ten wspaniały chlebek pojawił się w moim menu juz pięć lat temu. Na moim kana...
Odsłon: 9327
Przepis na zdrowe pieczone pulpeciki, które zrobiłam z myślą o sobie i niemow...
Odsłon: 70
Idealne danie sezonowe, czyli sałatka ze szparagów i truskawek, jest soczysta...
Odsłon: 47
Ten wspaniały chlebek pojawił się w moim menu juz pięć lat temu. Na moim kana...
Odsłon: 9327
Składniki
Pokroić ogórki w ćwiartki, posolić odstawić na 2-3 godz. i odcedzić. Nałożyć do słoików.
Zalewę-ugotować i ostudzić.Zalewać ogórki w słoikach dodawać po 2 ziarenka pieprzu, ząbek czosnku i po krążku surowej marchewki do każdego słoika. Pasteryzować 15 minut