Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pikle z selera do idealny dodatek do mięs i sałat.
Bardzo prosty pomysł na kolację, gdzie główną rolę gra marchewka. Zapiekana p...
Odsłon: 1430
Miałam trzy podejścia do tematu, zanim w airfryerze powstała wreszcie idealna...
Odsłon: 208
Bardzo prosty pomysł na kolację, gdzie główną rolę gra marchewka. Zapiekana p...
Odsłon: 1430
Miałam trzy podejścia do tematu, zanim w airfryerze powstała wreszcie idealna...
Odsłon: 208
Składniki
Selera podzielić na części i pokroić pod kątem na niewielkie kawałki. Wodę zagotować, dodać cukier i rozpuścić, aby powstał syrop. Następnie dosypać pieprzu, gorczycy, goździków i soli. Dolać octu i zalewę zagotować, aby składniki się przegryzły. W słoikach poukładać przyprawianego selera, zalać ciepłą zalewą i zakręcić. Gdy pikle przestygną, można je już jeść.