Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo lubię smak i zapach pomidorów i tak robię od lat,część przecieru zamrażam ,część robię w słoikach i pasteryzuję.Powiem jedno,te pomidorki zamrożone są o wiele smaczniejsze.
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 9552
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 3135
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 6632
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 9552
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 3135
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 6632
Składniki
Umyte pomidory wraz z łupką dokładnie zblendować. Dodać sól,oraz kilka gałązek lubczyka. Część zostawić do wypicia( bardzo smaczne) resztę dać do pojemników jeśli macie zamrażarkę i zamrozić. Bardzo polecam ,bo smak i zapach jest w jednym.
Smacznego życzę!