Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo lubię smak i zapach pomidorów i tak robię od lat,część przecieru zamrażam ,część robię w słoikach i pasteryzuję.Powiem jedno,te pomidorki zamrożone są o wiele smaczniejsze.
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5596
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1084
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12164
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5155
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1516
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5596
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1084
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12164
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5155
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1516
Składniki
Umyte pomidory wraz z łupką dokładnie zblendować. Dodać sól,oraz kilka gałązek lubczyka. Część zostawić do wypicia( bardzo smaczne) resztę dać do pojemników jeśli macie zamrażarkę i zamrozić. Bardzo polecam ,bo smak i zapach jest w jednym.
Smacznego życzę!