Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki sposób na zrobienie powideł.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1271
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 679
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1380
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1271
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 679
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1380
Składniki
Śliwki gotujemy bez cukru. Cukier najlepiej jest, wsypać pod koniec, zapobiega to przywieraniu i przypalaniu owoców. Gdy owoce zmiękną dodajemy pektynę oraz cukier. Gotujemy około 20 minut. Gorącą konfiturę przekładamy do czystych słoiczków. Odwracamy dnem do góry.