Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2681
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 1208
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2681
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 1208
Składniki
Oczyszczone grzyby umyć i gotować ok. 15 min w wodzie osolonej i lekko zakwaszonej kwaskiem cytrynowym. Odcedzić ,przelać przegotowaną zimną wodą i ułożyć w słoikach. Między grzyby włożyć zblanszowaną cebulę i przyprawy. Przygotować zalewę :zagotować wodę z dodatkiem soli ,cukru i octu. Gorącą zalać grzyby w słoikach. Pasteryzować 45 min