Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekki i bardzo smaczny dodatek do mięs. Szybko się go przyrządza. Polecamy!
Odsłon: 82
Dzisiaj przygotowałam do obiadu jako dodatek mizerię z ogórków z koperkiem. P...
Odsłon: 210
Lekki i bardzo smaczny dodatek do mięs. Szybko się go przyrządza. Polecamy!
Odsłon: 82
Dzisiaj przygotowałam do obiadu jako dodatek mizerię z ogórków z koperkiem. P...
Odsłon: 210
Składniki
Obrałam jabłka z gniazd nasiennych a dynie z nasion. Z młodej dyni nie trzeba obierać skórki. Jabłka z dynią uprużyłam w 1 centymetrze wody. Po 20- 25 minutach były gotowe.
Jabłka się rozpadną a dynia będzie miękka ale w kawałku, jeszcze cukier do smaku, kawałek cynamonu. i gotowe. Potem przełożyłam wszystko do słoików i zapasteryzowałam, Smacznego :)