Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto Trójmiasto jest niezwykle pracochłonne, ale warte każdej poświęconej m...
Odsłon: 11817
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 102
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 8430
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 155274
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1146
Ciasto Trójmiasto jest niezwykle pracochłonne, ale warte każdej poświęconej m...
Odsłon: 11817
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 102
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 8430
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 155274
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1146
Składniki
Obrałam jabłka z gniazd nasiennych a dynie z nasion. Z młodej dyni nie trzeba obierać skórki. Jabłka z dynią uprużyłam w 1 centymetrze wody. Po 20- 25 minutach były gotowe.
Jabłka się rozpadną a dynia będzie miękka ale w kawałku, jeszcze cukier do smaku, kawałek cynamonu. i gotowe. Potem przełożyłam wszystko do słoików i zapasteryzowałam, Smacznego :)