Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
idealny na pyszna pomidoróweczkę :)
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3712
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2043
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5451
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5489
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3712
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2043
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5451
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5489
Składniki
Pomidory umyć, sparzyć i obrać ze skórki (jeśli komuś nie przeszkadza skórka to nie musi tego robić). Czosnek obrać. Pomidory pokroić na ćwiartki i przełożyć do garnka. Gotować do miękkości początkowo pod przykryciem a następnie żeby odparować zdjąć pokrywkę i dalej gotować, dodać czosnek. Blenderem zmiksować, doprawić do smaku i jeszcze chwilę razem pogotować. Przekładać do przygotowanych słoiczków. Pasteryzować ok. 15minut.