Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
:) przepis na 18 słoików o pojemności 1 l
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11962
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16487
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5302
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11962
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16487
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5302
Składniki
Pomidory należy dokładnie umyć i wyciąć dokładnie końcówki. Umyte pomidory najlepiej przepuścić przez maszynkę do mięsa, ewentualnie zmiksować. Większe pomidory trzeba wcześniej pokroić na mniejsze części, żeby przeszły przez maszynkę. Zmiksowane pomidory należy posolić i zagotować. Następnie przekładamy je do słoików, a później wekujemy.