Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
:) przepis na 18 słoików o pojemności 1 l
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10685
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4800
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 912
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9122
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1350
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10685
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4800
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 912
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9122
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1350
Składniki
Pomidory należy dokładnie umyć i wyciąć dokładnie końcówki. Umyte pomidory najlepiej przepuścić przez maszynkę do mięsa, ewentualnie zmiksować. Większe pomidory trzeba wcześniej pokroić na mniejsze części, żeby przeszły przez maszynkę. Zmiksowane pomidory należy posolić i zagotować. Następnie przekładamy je do słoików, a później wekujemy.