Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mam dziś dla was mój wymyślony przepis na przepyszną sałatkę ogórkowo - cebulową wyszła po prostu rewelacyjna, przepis już czeka na blogu kuchnia domowa agi gdzie możecie ją znaleźć przez przeglądarkę Google
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10424
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6012
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5317
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12862
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4602
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10424
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6012
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5317
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12862
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4602
Składniki
Umyte ogórki pokroić w krążki a cebulę w piórka nasolić i pozostawić do puszczenia soków
Gdy sok powstał odlać go i wtedy nakładać ogórki razem z cebulą ciasno do słoików zalać wystudzoną zalewą i szczelnie zakręcić
Przygotowane słoiki pasteryzować 15 minut, po wyznaczonym czasie zdjąć z ognia i pozostawić do ostygnięcia. Przechowywać w zimnym ciemnym pomieszczeniu
Sałatka wyszła przepyszna będzie w sam raz na zimę do dań głównych czy choćby kanapek