Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
smaczna przekąska do kiełbaski, mięsa z grilla jak również do kanapek
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 389
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 7697
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13417
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2689
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 389
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 7697
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13417
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2689
Składniki
ZALEWA woda, ocet, sól, cukier i przyprawę zagotować!
Ogórki pokroić według uznania (ćwiartki lub grube plastry) poukładać do słoików. Do każdego słoika włożyć ziele angielskie, pieprz ziarnisty cebule, gorczyce (ilość zależy od wielkości słoika)i liśc selera. Zalać zalewą i pasteryzować 10-15 min. SMACZNEGO