Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
smaczna przekąska do kiełbaski, mięsa z grilla jak również do kanapek
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1953
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1639
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2625
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1953
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1639
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2625
Składniki
ZALEWA woda, ocet, sól, cukier i przyprawę zagotować!
Ogórki pokroić według uznania (ćwiartki lub grube plastry) poukładać do słoików. Do każdego słoika włożyć ziele angielskie, pieprz ziarnisty cebule, gorczyce (ilość zależy od wielkości słoika)i liśc selera. Zalać zalewą i pasteryzować 10-15 min. SMACZNEGO