Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne na surowe, można je suszyć, dodawać do pieczonych mięs, można nimi dekorować ciasta i desery Wybornie smakuje na nich nalewka. Zawierają mnóstwo witamin i minerałów.Mają działanie przeciwgrzybicze, rozkurczowe, poprawiają przepływ krwi, odtruwają organizm. Są najlepszym antidodum na alergie.
Jest to wspaniałe i niezwykle efektowne ciasto na kakaowym biszkopcie, z kre...
Odsłon: 5578
Wątróbkę drobiową najczęściej smażymy z cebulką. Czasami dodajemy do niej jab...
Odsłon: 308
Może być na śniadanie, na kolację. Można zabrać do pracy.
Odsłon: 551
Ciasteczka domowe najlepsze. Dostępne składniki i mały nakład pracy to plus....
Odsłon: 732
Polecam. Pożywna, smaczna.
Odsłon: 1160
Jest to wspaniałe i niezwykle efektowne ciasto na kakaowym biszkopcie, z kre...
Odsłon: 5578
Wątróbkę drobiową najczęściej smażymy z cebulką. Czasami dodajemy do niej jab...
Odsłon: 308
Może być na śniadanie, na kolację. Można zabrać do pracy.
Odsłon: 551
Ciasteczka domowe najlepsze. Dostępne składniki i mały nakład pracy to plus....
Odsłon: 732
Polecam. Pożywna, smaczna.
Odsłon: 1160
Składniki
Składniki zalewy gotować 5 minut na ostrym ogniu. Rodzynki wyjąć z osłonek, umyć i umieścić w małych słoiczkach. Zalać gorącą zalewą. Pasteryzować 10 minut. Po wyjęciu - ustawić słoiczki do góry dnem.