Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne na surowe, można je suszyć, dodawać do pieczonych mięs, można nimi dekorować ciasta i desery Wybornie smakuje na nich nalewka. Zawierają mnóstwo witamin i minerałów.Mają działanie przeciwgrzybicze, rozkurczowe, poprawiają przepływ krwi, odtruwają organizm. Są najlepszym antidodum na alergie.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1963
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1643
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2653
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1963
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1643
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2653
Składniki
Składniki zalewy gotować 5 minut na ostrym ogniu. Rodzynki wyjąć z osłonek, umyć i umieścić w małych słoiczkach. Zalać gorącą zalewą. Pasteryzować 10 minut. Po wyjęciu - ustawić słoiczki do góry dnem.