Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne na surowe, można je suszyć, dodawać do pieczonych mięs, można nimi dekorować ciasta i desery Wybornie smakuje na nich nalewka. Zawierają mnóstwo witamin i minerałów.Mają działanie przeciwgrzybicze, rozkurczowe, poprawiają przepływ krwi, odtruwają organizm. Są najlepszym antidodum na alergie.
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 282
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1382
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 4291
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 282
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1382
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 4291
Składniki
Składniki zalewy gotować 5 minut na ostrym ogniu. Rodzynki wyjąć z osłonek, umyć i umieścić w małych słoiczkach. Zalać gorącą zalewą. Pasteryzować 10 minut. Po wyjęciu - ustawić słoiczki do góry dnem.