Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne na surowe, można je suszyć, dodawać do pieczonych mięs, można nimi dekorować ciasta i desery Wybornie smakuje na nich nalewka. Zawierają mnóstwo witamin i minerałów.Mają działanie przeciwgrzybicze, rozkurczowe, poprawiają przepływ krwi, odtruwają organizm. Są najlepszym antidodum na alergie.
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 71
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 1124
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 444
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15417
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 71
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 1124
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 444
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15417
Składniki
Składniki zalewy gotować 5 minut na ostrym ogniu. Rodzynki wyjąć z osłonek, umyć i umieścić w małych słoiczkach. Zalać gorącą zalewą. Pasteryzować 10 minut. Po wyjęciu - ustawić słoiczki do góry dnem.