Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam na zimowe wieczory bardzo smaczną sałatkę z ogórków. Dodatek dużej ilości zielonego koperku daje smakowity posmak sałatce.
słoiki, miska, nóż,
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 56
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 166
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2829
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 4202
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 56
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 166
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2829
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 4202
Składniki
Zielone ogórki dokładnie umyć. Następnie obrać i pokroić w plasterki. Obraną cebule pokroić w półksiężyce. Dodać cukier, olej ,ocet oraz pieprz i sól. Całość dokładnie wymieszać, aby składniki nam się dobrze połączyły. Na sam koniec dodać oczyszczony, opłukany drobno poszatkowany koperek zielony i ponownie delikatnie przemieszać. Sałatkę zostawić w chłodnym miejscu na co najmniej 5 godzin. Po tym czasie jeszcze raz przemieszać i wkładać sałatkę do słoików . Pasteryzować 15 min. Polecam na zimę nie tylko do obiadu, ale również tak do jedzenia. Smacznego .
Sałatka gotowa do wkładania do słoików.