Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam na zimowe wieczory bardzo smaczną sałatkę z ogórków. Dodatek dużej ilości zielonego koperku daje smakowity posmak sałatce.
słoiki, miska, nóż,
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 216
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 770
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 906
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 119
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2795
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 216
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 770
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 906
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 119
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2795
Składniki
Zielone ogórki dokładnie umyć. Następnie obrać i pokroić w plasterki. Obraną cebule pokroić w półksiężyce. Dodać cukier, olej ,ocet oraz pieprz i sól. Całość dokładnie wymieszać, aby składniki nam się dobrze połączyły. Na sam koniec dodać oczyszczony, opłukany drobno poszatkowany koperek zielony i ponownie delikatnie przemieszać. Sałatkę zostawić w chłodnym miejscu na co najmniej 5 godzin. Po tym czasie jeszcze raz przemieszać i wkładać sałatkę do słoików . Pasteryzować 15 min. Polecam na zimę nie tylko do obiadu, ale również tak do jedzenia. Smacznego .
Sałatka gotowa do wkładania do słoików.