Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetna sałatka na zimno jak i do sosów. Ja dodaję tę sałatkę do sosu z piersi kurczaka i makaronu. Palce lizać!
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 182
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 20115
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 182
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 20115
Składniki
Wszystkie warzywa pokroić, wymieszać lub układać warstwami i posolić 6 łyżkami soli ( każdą warstwę posolić, ale ja wymieszałam wszystko) Odstawić na 1-2 godzinki.
Zalewę zagotować i odstawić na trochę do przestygnięcia i wlać ciepłą do miski z warzywami, wymieszać i odstawić na 30 min. Nakładać w słoiki i pasteryzować (od momentu zagotowania się wody gotować 25min).