Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetna sałatka na zimno jak i do sosów. Ja dodaję tę sałatkę do sosu z piersi kurczaka i makaronu. Palce lizać!
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 194
Soczysta pieczeń ze schabu świetnie komponuje się z ziemniaczkami z ziołowym...
Odsłon: 29
Surówki z kapusty często okraszone są sporą ilością majonezu, co dodaje im pu...
Odsłon: 17424
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 194
Soczysta pieczeń ze schabu świetnie komponuje się z ziemniaczkami z ziołowym...
Odsłon: 29
Surówki z kapusty często okraszone są sporą ilością majonezu, co dodaje im pu...
Odsłon: 17424
Składniki
Wszystkie warzywa pokroić, wymieszać lub układać warstwami i posolić 6 łyżkami soli ( każdą warstwę posolić, ale ja wymieszałam wszystko) Odstawić na 1-2 godzinki.
Zalewę zagotować i odstawić na trochę do przestygnięcia i wlać ciepłą do miski z warzywami, wymieszać i odstawić na 30 min. Nakładać w słoiki i pasteryzować (od momentu zagotowania się wody gotować 25min).