Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetna sałatka na zimno jak i do sosów. Ja dodaję tę sałatkę do sosu z piersi kurczaka i makaronu. Palce lizać!
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 806
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 410
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15200
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1857
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 806
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 410
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15200
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1857
Składniki
Wszystkie warzywa pokroić, wymieszać lub układać warstwami i posolić 6 łyżkami soli ( każdą warstwę posolić, ale ja wymieszałam wszystko) Odstawić na 1-2 godzinki.
Zalewę zagotować i odstawić na trochę do przestygnięcia i wlać ciepłą do miski z warzywami, wymieszać i odstawić na 30 min. Nakładać w słoiki i pasteryzować (od momentu zagotowania się wody gotować 25min).