Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
super sałatka na zimę ,ostatnio dodałam parę liści jarmużu
Polędwiczki z cebulką marynowaną, pieczarkami i świeżą papryką to doskonałe d...
Odsłon: 154
Tagliatelle z kurkami to wykwintne danie, które zachwyca swoim bogactwem smak...
Odsłon: 1276
Kurczak w boczkach na młodej kapuście to danie, które łączy soczystość mięsa...
Odsłon: 252
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 36
Polędwiczki z cebulką marynowaną, pieczarkami i świeżą papryką to doskonałe d...
Odsłon: 154
Tagliatelle z kurkami to wykwintne danie, które zachwyca swoim bogactwem smak...
Odsłon: 1276
Kurczak w boczkach na młodej kapuście to danie, które łączy soczystość mięsa...
Odsłon: 252
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 36
Składniki
Wszystkie składniki/ marchew, cebula, ogórki, papryka,, biała kapusta / kroimy w plastry, lub w słupki./.
Składniki na zalewę mieszamy /podgrzewamy/ i dodajemy do poszatkowanych warzyw. Wszystko dokładnie mieszamy i odstawiamy na 2 godziny.
Nakładamy do słoików , na wierzch wkładamy po 1 ziele ang. i liściu laurowym. Gotujemy 15 min.