Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Leśny mech z malinami to wilgotne zielone ciasto, które jest prawdziwą ucztą...
Odsłon: 8517
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 345
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 5177
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4921
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 45268
Leśny mech z malinami to wilgotne zielone ciasto, które jest prawdziwą ucztą...
Odsłon: 8517
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 345
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 5177
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4921
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 45268
Składniki
Buraki zetrzeć na wiórki. Paprykę i cebulę drobno pokroić.
Przygotować zalewę. Wszystkie składniki zalewy zagotować i wlać do miski z warzywami. Dodać olej i wymieszać. Zostawić na 10 godzin.
Sałatkę nałożyć do słoików. Pasteryzować 20 minut.