Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jedna z lepszych moich zimowych sałatek, ale ja uwielbiam wszystkie z buraczkami. Sałatkę szybko się robi i jest przepyszna w smaku. Polecam każdemu.
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1500
Pulpety w sosie chrzanowo -koperkowym to pomysł na szybki obiad. Możemy je p...
Odsłon: 1708
Przepyszny chleb z dodatkiem malasy trzcinowej. Dzięki niej chleb jest lekko...
Odsłon: 64
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1500
Pulpety w sosie chrzanowo -koperkowym to pomysł na szybki obiad. Możemy je p...
Odsłon: 1708
Przepyszny chleb z dodatkiem malasy trzcinowej. Dzięki niej chleb jest lekko...
Odsłon: 64
Składniki
Buraczki ugotować, odcedzić, obrać i zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Kapustę posiekać, a cebulę obrać i pokroić w drobna kostkę. Wszystkie warzywa wymieszać.
Składniki zalewy zagotować i zalać nią warzywa.
Wymieszać i odstawić na 2 godziny.
Po tym czasie sałatkę odcedzamy i wkładamy ją do słoików.
Słoiki zakręcamy i pasteryzujemy około 20-30 minut od zagotowania wody. Po ugotowaniu słoiki odwracamy do góry dnem. Smacznego !!!
;-D
;-)))