Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jedna z lepszych moich zimowych sałatek, ale ja uwielbiam wszystkie z buraczkami. Sałatkę szybko się robi i jest przepyszna w smaku. Polecam każdemu.
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 9867
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2496
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1640
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 603
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3770
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 9867
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2496
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1640
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 603
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3770
Składniki
Buraczki ugotować, odcedzić, obrać i zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Kapustę posiekać, a cebulę obrać i pokroić w drobna kostkę. Wszystkie warzywa wymieszać.
Składniki zalewy zagotować i zalać nią warzywa.
Wymieszać i odstawić na 2 godziny.
Po tym czasie sałatkę odcedzamy i wkładamy ją do słoików.
Słoiki zakręcamy i pasteryzujemy około 20-30 minut od zagotowania wody. Po ugotowaniu słoiki odwracamy do góry dnem. Smacznego !!!
;-D
;-)))