Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
bardzo fajne sałatki np.do alkoholu lub jako dodatek do drugich dań
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1377
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113605
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1377
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113605
Składniki
wykonanie :Ogórki umyć, odciąć końcówki, pokroić w grubsze plasterki, posolić i odstawić na 6 godzin, po tym czasie odlać wodę z ogórków, dodać chili i rozgnieciony czosnek, wymieszać. Zagotować olej, zalać ogórki, następnie zagotować ocet z cukrem i zalać gorącym ogórki, pozostawić na 12 godzin. Po upłynięciu czasu wkładać do słoików, szczelnie zamknąć, nie pasteryzować.