Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
tą sałatkę bardzo uwielbiają moje dzieci,jest pyszna do kanapek i nie tylko.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7612
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 220
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2501
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 537
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7612
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 220
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2501
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 537
Składniki
Ogórki umyć,
odciąć końce i pokroić w cienkie plasterki posolić i odstawić na 6 godzin,
po tym czasie odlać wodę z ogórków i dodać chili, paprykę słodką oraz rozgnieciony czosnek, wymieszać.
Zagotować olej, zalać ogórki,
następnie zagotować ocet z cukrem zalać ogórki wymieszać i pozostawić na 12 godzin.
Wymieszać co jakieś 3 godziny.
Po 12 godzinach nakładać sałatkę do słoików zalać zalewą,
szczelnie zakręcić. Nie gotować.