Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniała sałatka do obiadu i nie tylko.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1663
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1452
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1457
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1625
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1663
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1452
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1457
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1625
Składniki
Wykonanie: Cebulę obrać, pokroić w plastry i lekko posolić. Marchewkę także obrać, podgotować w osolonej wodzie i również pokroić w plastry. Cukinię oczyścić, opłukać i pokroić w grubsze plastry, posolić i gdy naciągnie soku, odsączyć i wymieszać z resztą warzyw. Przełożyć do wyparzonych słoików i odstawić do drugiego dnia. Następnie odlać nadmiar soku i zalać przygotowaną zalewą, szczelnie zamknąć i pasteryzować na wolnym ogniu przez 20 minut.