Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczna sałatka, nadaje się jako dodatek do obiadu jak i do np. hamburgerów czy hot-dogów. Przepis znalazłam w gazetce "Przyślij przepis".
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 76
Dziś do pracy.
Odsłon: 100
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 78
Jak wykorzystać mięso z rosołu? Paszteciki drożdżowe z mięsem i kapustą robię...
Odsłon: 15377
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 288
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 76
Dziś do pracy.
Odsłon: 100
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 78
Jak wykorzystać mięso z rosołu? Paszteciki drożdżowe z mięsem i kapustą robię...
Odsłon: 15377
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 288
Składniki
Kapustę siekamy, sparzamy i odcedzamy, cebulę kroimy w półplasterki a jabłka trzemy na tarce jarzynowej. Cebulę oprószamy solą i czekamy chwilę aż zmięknie, następnie odciskamy.
Składniki zalewy zagotowujemy, dodajemy kapustę, cebulę i jabłka. Gotujemy przez 10 minut. Sałatkę przekładamy do słoiczków, mocno zakręcamy i pasteryzujemy przez 5 minut.