Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka z kapusty, marchewki,papryki, cebuli, ogórka i natki pietruszki to świetny dodatek do dań obiadowych.
Królowa grilla :)
Odsłon: 54
Warzywna pasta pełna smaku.
Odsłon: 52
Ciasto jest bardzo łatwe do przygotowania. Jest lekkie, pyszne i mocno truska...
Odsłon: 53
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 213
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 221
Królowa grilla :)
Odsłon: 54
Warzywna pasta pełna smaku.
Odsłon: 52
Ciasto jest bardzo łatwe do przygotowania. Jest lekkie, pyszne i mocno truska...
Odsłon: 53
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 213
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 221
Składniki
Kapustę szatkujemy. Marchew obieramy i trzemy na tarce o dużych oczkach. Ogórki kroimy w półplasterki. Cebulę obieramy i kroimy w piórka. Z papryki pozbywamy się gniazd nasiennych i kroimy w paski. Do warzyw dodajemy pozostałe składniki, dokładnie mieszamy. Odstawiamy na 2-3 godziny. Sałatkę wraz z powstałym sokiem przekładamy do wyparzonych słoików, dokładnie zakręcamy i pasteryzujemy 15 minut gotując w garnku. Słoiki stawiamy do góry dnem i pozostawiamy do całkowitego wystudzenia. Smacznego ;)