Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dwa hity, Murzynek i Izaura, przy jednym ucieraniu ciasta. Kochaliśmy je za...
Odsłon: 6922
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 5171
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 2193
Dwa hity, Murzynek i Izaura, przy jednym ucieraniu ciasta. Kochaliśmy je za...
Odsłon: 6922
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 5171
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 2193
Składniki
Ogórki kroimy w plastry. Cebulę obieramy i kroimy w kostkę. Dodajemy wszystkie składniki, mieszamy i odstawiamy na 15 minut. Napełniamy wyparzone wcześniej słoiki, dodajemy zalewe, pasteryzujemy 10-15 minut.