Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Moja ulubiona sałatka konserwowa. Idealna do grilla
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 24
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 130
Przepis dnia
Spaghetti lubi chyba każdy., To jest dodatkowo urozmaicone dodatkiem oliwek...
Odsłon: 4181
Aksamitna, jedwabista. My mówimy ... łysa. Kawałek posmarowany konfiturą wi...
Odsłon: 8612
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 877
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 24
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 130
Przepis dnia
Spaghetti lubi chyba każdy., To jest dodatkowo urozmaicone dodatkiem oliwek...
Odsłon: 4181
Aksamitna, jedwabista. My mówimy ... łysa. Kawałek posmarowany konfiturą wi...
Odsłon: 8612
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 877
Składniki
Warzywa kroimy na plastry. Składniki zalewy mieszamy w dużym garnku. Kiedy zalewa zacznie się gotować wrzucamy pokrojone warzywa. Gotujemy razem jakieś 10 minut.
Do słoików wlewamy sałatkę razem z zalewą. Pasteryzujemy 15 minut. Słoiki zakręcamy i odstawiamy denkiem do góry.