Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Moja ulubiona sałatka konserwowa. Idealna do grilla
Ciasto Trójmiasto jest niezwykle pracochłonne, ale warte każdej poświęconej m...
Odsłon: 11856
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 109
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 8514
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 155323
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1156
Ciasto Trójmiasto jest niezwykle pracochłonne, ale warte każdej poświęconej m...
Odsłon: 11856
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 109
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 8514
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 155323
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1156
Składniki
Warzywa kroimy na plastry. Składniki zalewy mieszamy w dużym garnku. Kiedy zalewa zacznie się gotować wrzucamy pokrojone warzywa. Gotujemy razem jakieś 10 minut.
Do słoików wlewamy sałatkę razem z zalewą. Pasteryzujemy 15 minut. Słoiki zakręcamy i odstawiamy denkiem do góry.