Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyszło mi wszystkich różnej wielkości 12 słoiczków.Sałatki mogą być również dodatkiem do kanapek.
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 229
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 20368
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 229
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 20368
Składniki
wykonanie:Wszystkie składniki na zalewę zagotować,ostudzić.Ogórki umyć i pokroić w plasterki(nie obierać),cebulę pokroić w piórka,pomidory oba rodzaje w piórka(chyba że ktoś sobie życzy inaczej),posolić trzema łyżkami soli,pozostawić na trzy godziny do puszczenia soków.Odlać wodę z sałatki,nakładać sałatkę w słoiki po dżemach(różnej wielkości) zalać zimną zalewą ugotowaną wcześniej(ten przepis na zalewę jest powiększony aby starczyło na wszystkie słoiki,jak zostanie można zalać nią paprykę).Pasteryzować 20 minut od zagotowania.