Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniała do dań mięsnych oraz chlebka z masłem. Smacznego.
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 56
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 61
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 301
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 56
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 61
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 301
Składniki
Obrane warzywa pokroic w plastry.
Obrane warzywa pokroic w plastry.
Zrobic zalewę z pozostałych składników i zalac warzywa. Odstawic na noc.
Zrobic zalewę z pozostałych składników i zalac warzywa. Odstawic na noc.
Rozparzyc (by marchew i pietruszka zmiękły). Gorące nakładac do słoików i mocno zakręcic.