Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniała do dań mięsnych oraz chlebka z masłem. Smacznego.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34145
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1350
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113594
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34145
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1350
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113594
Składniki
Obrane warzywa pokroic w plastry.
Obrane warzywa pokroic w plastry.
Zrobic zalewę z pozostałych składników i zalac warzywa. Odstawic na noc.
Zrobic zalewę z pozostałych składników i zalac warzywa. Odstawic na noc.
Rozparzyc (by marchew i pietruszka zmiękły). Gorące nakładac do słoików i mocno zakręcic.