Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W sklepie nie dostałam gotowego selera konserwowego, więc trzeba było sobie poradzić domowym sposobem.
mandolina
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 797
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1028
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 2064
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 797
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1028
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 2064
Składniki
Aby seler przypominał ten sklepowy najlepiej jest go zetrzeć na mandolinie na zapałkę. Zalewę zagotowuje się w rondlu, oczywiście można ją bardziej doprawić do smaku. Seler wrzuca się na pięć minut . Gotowe! ` Taki seler z zalewą można przełożyć do słoików i zapasteryzować.
Smacznego :)