Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W sklepie nie dostałam gotowego selera konserwowego, więc trzeba było sobie poradzić domowym sposobem.
mandolina
szybki przepis na pizzę:) z tych propozycji wyjdzie około 12 małych porcji
Odsłon: 229
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 649
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 17009
Delikatne drożdżowe bułeczki ze śliwkami, orzechami oraz żurawiną ,posmakują...
Odsłon: 978
szybki przepis na pizzę:) z tych propozycji wyjdzie około 12 małych porcji
Odsłon: 229
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 649
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 17009
Delikatne drożdżowe bułeczki ze śliwkami, orzechami oraz żurawiną ,posmakują...
Odsłon: 978
Składniki
Aby seler przypominał ten sklepowy najlepiej jest go zetrzeć na mandolinie na zapałkę. Zalewę zagotowuje się w rondlu, oczywiście można ją bardziej doprawić do smaku. Seler wrzuca się na pięć minut . Gotowe! ` Taki seler z zalewą można przełożyć do słoików i zapasteryzować.
Smacznego :)