Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W sklepie nie dostałam gotowego selera konserwowego, więc trzeba było sobie poradzić domowym sposobem.
mandolina
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11494
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4987
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1222
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10082
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1487
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11494
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4987
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1222
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10082
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1487
Składniki
Aby seler przypominał ten sklepowy najlepiej jest go zetrzeć na mandolinie na zapałkę. Zalewę zagotowuje się w rondlu, oczywiście można ją bardziej doprawić do smaku. Seler wrzuca się na pięć minut . Gotowe! ` Taki seler z zalewą można przełożyć do słoików i zapasteryzować.
Smacznego :)