Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z cytryny i szczyptą chili. Poprawia odporność, dodaje energii niczym kawa. Kurkumę trzeba koniecznie obierać z rękawiczkach. Trzeba też uważać aby wokoło się nic nią nie pobrudziło. Sprzęt także ulega zabarwieniu. Po jakimś czasie utlenia się i nie pozostaje śladu.
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113066
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 451
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 793
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 593
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113066
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 451
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 793
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 593
Składniki
Kurkumę i imbir obrać za pomocą łyżeczki. Przepuścić przez wyciskarkę. Cytryny umyć i wycisnąć sok. Wszystkie soki przemieszać ze sobą, przelać do butelki. Przechowywać w lodówce 3 dni. Pić codziennie mały kieliszek.