Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiejsza wizyta na działce przyniosła nadmiar małych pomidorków więc postanowiłem wypić je by się nie zmarnowały.
Błyskawiczny obiad z koprem włoskim w aromatycznym sosie serowym.
Odsłon: 2883
Puree z kalafiora to pyszna alternatywa dla klasycznego, ziemniaczanego. Cech...
Odsłon: 1174
Przepis dnia
Dzisiaj zapraszam na kawałki kurczaka skąpane w sosie śmietankowym z dodatkie...
Odsłon: 13662
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2803
Błyskawiczny obiad z koprem włoskim w aromatycznym sosie serowym.
Odsłon: 2883
Puree z kalafiora to pyszna alternatywa dla klasycznego, ziemniaczanego. Cech...
Odsłon: 1174
Przepis dnia
Dzisiaj zapraszam na kawałki kurczaka skąpane w sosie śmietankowym z dodatkie...
Odsłon: 13662
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2803
Składniki
Myjemy i czyścimy pomidorki z szypułek.
Przygotowujemy dodatki
Żywy lubczyk również z działki
Przerabiamy pomidorki w sokowirówce, wlewamy uzyskany sok do garnka dodajemy przyprawy i gotujem.
Do przygotowanych butelek wkładamy lubczyk.
Jak sok zaczyna się gotować to wlewamy gorący do butelek zakręcamy i odwracamy do góry.
I tak oto mamy super sok, który możemy przechowywać długi czas lub spożyć już na drugi dzień. Smacznego