Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiejsza wizyta na działce przyniosła nadmiar małych pomidorków więc postanowiłem wypić je by się nie zmarnowały.
Tradycyjnie podany karczek wieprzowy z pysznym sosem chrzanowym, który nadaje...
Odsłon: 5361
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 230
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 829
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 950
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 157
Tradycyjnie podany karczek wieprzowy z pysznym sosem chrzanowym, który nadaje...
Odsłon: 5361
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 230
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 829
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 950
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 157
Składniki
Myjemy i czyścimy pomidorki z szypułek.
Przygotowujemy dodatki
Żywy lubczyk również z działki
Przerabiamy pomidorki w sokowirówce, wlewamy uzyskany sok do garnka dodajemy przyprawy i gotujem.
Do przygotowanych butelek wkładamy lubczyk.
Jak sok zaczyna się gotować to wlewamy gorący do butelek zakręcamy i odwracamy do góry.
I tak oto mamy super sok, który możemy przechowywać długi czas lub spożyć już na drugi dzień. Smacznego