Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Samo zdrowie, dla dzieciaków na zimę idealny :)
Burak jest warzywem, bogatym w aminokwasy, białka oraz potężną zawartość żela...
Odsłon: 137241
Sok z borówek czernic to mnóstwo witamin i smaku w jednej butelce. Do wykonan...
Odsłon: 258
Kruche ciasto podpieczone, delikatną masą wyłożone, całość jeszcze raz zapiek...
Odsłon: 268
Kruche ciasto podpieczone, delikatną masą wyłożone, całość jeszcze raz zapiek...
Odsłon: 268
Składniki
Kwasek rozpuścić w 1/2 szklanki zimnej wody. Wodę przegotować. Maliny przebrać z nieczystości zalać je ciepłą ale nie gorącą wodą, dodać rozpuszczony kwasek. Całość przemieszać, pozostawić na 24 godz. Następnie zlać przez gazę, wyciskając maliny. Dodać cukier i mieszać do rozpuszczenia się cukru. Zlać do czystych butelek, zakręcić i pasteryzować 10 minut.
Przepisy Przetwory
Przetwory
Domowa przyprawa gyros, jak zrobić samemu
Przetwory
Superfood z resztek - pasta, która wzbogaca smak potraw!
Przetwory
Kapusta kiszona w słoikach
Przetwory
Kalarepa kiszona w soku własnym
Domowa przyprawa gyros, jak zrobić samemu
Smaczna, praktyczna i bardzo prosta w przygotowaniu domowa przyprawa gyros be...
Odsłon: 254
Superfood z resztek - pasta, która wzbogaca smak potraw!
Gotujesz zupę i obierasz warzywa wcale nie musisz marnować obierek. Dzięki te...
Odsłon: 171