Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7661
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2809
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7661
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2809
Składniki
Pokroiłam młode patisony.
Wyszło mi 6 litrów.
Dolałam do nich pół litra wody i je uparowałam pod przykryciem do miękkości. Zredukują się do trzech litrów. Dodałam dwa koncentraty pomidorowe, sól i zmalaksowałam.
Sos jest przepyszny!
Sas nalałam do słoików i dla pewności zapasteryzowałam 15 minut. Smacznego :)