Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
O nieocenionej roli buraka w diecie już wspominałam niejednokrotnie. Sezon buraczkowy w pełni więc u mnie po raz kolejny surówka z buraczków.
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 112881
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 178
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 404
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 422
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 755
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 112881
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 178
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 404
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 422
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 755
Składniki
Buraczki ugotować, obrać i zetrzeć. Dodać posiekane orzechy, natkę pietruszki, zmiażdżony czosnek, ocet i olej. Przyprawić do smaku, starannie wymieszać i podawać po schłodzeniu.