Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4068
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11156
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6407
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5429
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13389
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5154
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4068
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11156
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6407
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5429
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13389
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5154
Składniki
Miód wlewamy do słoiczka, dodajemy obrane ząbki czosnku i sok wyciśnięty z cytryny i dokładnie mieszamy. Przykrywamy pokrywką i odstawiamy na 24 godziny, może być w kuchni.
Po 24 godzinach odcedzamy i pijemy jedną łyżkę dziennie najlepiej na noc.
Smacznego !!!