Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pewnie każdy tak robi,ale podzielę się swoją wiedzą,ja tak robię od lat bez żadnego oleju i jeszcze nigdy mi się nie zepsuł.
Są smaki które trudno powtórzyć o innej porze roku. Młoda kapustka króluje.
Odsłon: 184
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 128
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1068
Dzisiaj coś orientalnego. Makaron plus warzywa oraz cienkie plasterki wieprzo...
Odsłon: 516
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 65
Są smaki które trudno powtórzyć o innej porze roku. Młoda kapustka króluje.
Odsłon: 184
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 128
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1068
Dzisiaj coś orientalnego. Makaron plus warzywa oraz cienkie plasterki wieprzo...
Odsłon: 516
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 65
Składniki
wykonanie:Szczaw przebrać,oczyścić,umyć,odsączyć z wody,pokroić jak kto lubi ja kroję dość grubo.Nasolić,rękoma wymieszać z solą aż puści soki.Następnie wkładać do słoików uciskając,można wylać nadmiar wody,który powstaje gdy uciskamy szczaw Włożyć słoiki do garnka z wodą(wody wlać do większe pół słoika).Od czasu zagotowania pasteryzować 15 minut,ostudzić w garnku,następnie wyciągnąć słoiki i postawić do góry dnem aby dobrze zassały,jak już będą całkowicie zimne wstawić do piwnicy.