Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Taki szczaw przygotowuję każdego lata ponieważ bardzo lubimy zupę szczawiową.Tego lata to już trzeci raz zrywałam szczaw na działce.Zimą"jak znalazł" polecam.
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 40831
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 427
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 215
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 388
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9325
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 40831
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 427
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 215
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 388
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9325
Składniki
Umyty i pokrojony szczaw wrzucić na roztopione w garnku / dużym /masło smażyć aż powstanie prawie pasta posolić do smaku. Szczaw przełożyć do małych słoiczków / po koncentracie pomidorowym / i pasteryzować 10-15 min. SMACZNEGO