Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Taki szczaw przygotowuję każdego lata ponieważ bardzo lubimy zupę szczawiową.Tego lata to już trzeci raz zrywałam szczaw na działce.Zimą"jak znalazł" polecam.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1995
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1676
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1995
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1676
Składniki
Umyty i pokrojony szczaw wrzucić na roztopione w garnku / dużym /masło smażyć aż powstanie prawie pasta posolić do smaku. Szczaw przełożyć do małych słoiczków / po koncentracie pomidorowym / i pasteryzować 10-15 min. SMACZNEGO