Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Taki szczaw przygotowuję każdego lata ponieważ bardzo lubimy zupę szczawiową.Tego lata to już trzeci raz zrywałam szczaw na działce.Zimą"jak znalazł" polecam.
Kotlety ziemniaczane to oryginalny dodatek do dań mięsnych i rybnych. Z powod...
Odsłon: 18617
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6844
Kotlety ziemniaczane to oryginalny dodatek do dań mięsnych i rybnych. Z powod...
Odsłon: 18617
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6844
Składniki
Umyty i pokrojony szczaw wrzucić na roztopione w garnku / dużym /masło smażyć aż powstanie prawie pasta posolić do smaku. Szczaw przełożyć do małych słoiczków / po koncentracie pomidorowym / i pasteryzować 10-15 min. SMACZNEGO