Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dużo smaczniejsza alternatywa dla sklepowych koncentratów.
Przepis na zdrowe pieczone pulpeciki, które zrobiłam z myślą o sobie i niemow...
Odsłon: 71
Idealne danie sezonowe, czyli sałatka ze szparagów i truskawek, jest soczysta...
Odsłon: 47
Ten wspaniały chlebek pojawił się w moim menu juz pięć lat temu. Na moim kana...
Odsłon: 9328
Przepis na zdrowe pieczone pulpeciki, które zrobiłam z myślą o sobie i niemow...
Odsłon: 71
Idealne danie sezonowe, czyli sałatka ze szparagów i truskawek, jest soczysta...
Odsłon: 47
Ten wspaniały chlebek pojawił się w moim menu juz pięć lat temu. Na moim kana...
Odsłon: 9328
Składniki
Szczaw myjemy, usuwamy łodygi, osuszamy i siekamy. Na patelni roztapiamy masło, przesmażamy na nim szczaw do chwili aż ściemnieje. Przekładamy do słoiczków i pasteryzujemy przez 5 do 10 minut.
Takie proste a pozwala się cieszyć smakiem zupy szczawiowej przez cały rok;)