Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dużo smaczniejsza alternatywa dla sklepowych koncentratów.
Wspaniałe świąteczne danie.
Odsłon: 30
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 496
Sałatka z tofu z dodatkiem świeżych warzyw to prawdziwy rarytas dla każdego w...
Odsłon: 1063
Ulubiona wędlina z kaczki.
Odsłon: 251
Wspaniałe świąteczne danie.
Odsłon: 30
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 496
Sałatka z tofu z dodatkiem świeżych warzyw to prawdziwy rarytas dla każdego w...
Odsłon: 1063
Ulubiona wędlina z kaczki.
Odsłon: 251
Składniki
Szczaw myjemy, usuwamy łodygi, osuszamy i siekamy. Na patelni roztapiamy masło, przesmażamy na nim szczaw do chwili aż ściemnieje. Przekładamy do słoiczków i pasteryzujemy przez 5 do 10 minut.
Takie proste a pozwala się cieszyć smakiem zupy szczawiowej przez cały rok;)