Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Robię zawsze tego dużo. Uwielbiamy barszcz czerwony i nie wyobrażamy sobie tej zupy aby była z torebki.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8662
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1272
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10288
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4670
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 743
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8662
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1272
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10288
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4670
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 743
Składniki
Buraki obieramy, kroimy w cienkie plastry, przekładamy do kamiennego garnka lub dużego słoja. Dodajemy pokrojony w słupki czosnek oraz pozostałe składniki. Zalewamy 2 litrami ciepłej, przegotowanej wody i przykrywamy ściereczką. Odstawiamy na 3-4 dni w ciepłe miejsce. Po tym czasie odcedzamy zakwas.