Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Robię zawsze tego dużo. Uwielbiamy barszcz czerwony i nie wyobrażamy sobie tej zupy aby była z torebki.
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 95531
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1903
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5721
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5722
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 95531
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1903
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5721
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5722
Składniki
Buraki obieramy, kroimy w cienkie plastry, przekładamy do kamiennego garnka lub dużego słoja. Dodajemy pokrojony w słupki czosnek oraz pozostałe składniki. Zalewamy 2 litrami ciepłej, przegotowanej wody i przykrywamy ściereczką. Odstawiamy na 3-4 dni w ciepłe miejsce. Po tym czasie odcedzamy zakwas.