Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Robię zawsze tego dużo. Uwielbiamy barszcz czerwony i nie wyobrażamy sobie tej zupy aby była z torebki.
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 673
Proste, pyszne ciasto budyniowe z kokosem na ciasteczkach petit beurre, polan...
Odsłon: 414
Przepis dnia
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 3263
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4089
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 860
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 673
Proste, pyszne ciasto budyniowe z kokosem na ciasteczkach petit beurre, polan...
Odsłon: 414
Przepis dnia
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 3263
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4089
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 860
Składniki
Buraki obieramy, kroimy w cienkie plastry, przekładamy do kamiennego garnka lub dużego słoja. Dodajemy pokrojony w słupki czosnek oraz pozostałe składniki. Zalewamy 2 litrami ciepłej, przegotowanej wody i przykrywamy ściereczką. Odstawiamy na 3-4 dni w ciepłe miejsce. Po tym czasie odcedzamy zakwas.