Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Robię zawsze tego dużo. Uwielbiamy barszcz czerwony i nie wyobrażamy sobie tej zupy aby była z torebki.
My name is patrol. Słoneczny patrol.
Odsłon: 75
Polecam. Może być na śniadanie, może być na kolację. Samo dobro.
Odsłon: 5508
Polecam. Lekka, zdrowa sałatka. Nie tylko na śniadanie.
Odsłon: 2583
My name is patrol. Słoneczny patrol.
Odsłon: 75
Polecam. Może być na śniadanie, może być na kolację. Samo dobro.
Odsłon: 5508
Polecam. Lekka, zdrowa sałatka. Nie tylko na śniadanie.
Odsłon: 2583
Składniki
Buraki obieramy, kroimy w cienkie plastry, przekładamy do kamiennego garnka lub dużego słoja. Dodajemy pokrojony w słupki czosnek oraz pozostałe składniki. Zalewamy 2 litrami ciepłej, przegotowanej wody i przykrywamy ściereczką. Odstawiamy na 3-4 dni w ciepłe miejsce. Po tym czasie odcedzamy zakwas.