Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prawdziwa pyszność na zimę dodać tylko szynkę lub kiełbaskę i można się zajadać do woli nim ! Pasteryzujemy 10-15 minut.
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19211
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13018
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1653
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232083
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19211
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13018
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1653
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232083
Składniki
Paprykę oczyszczamy i kroimy w kostkę. Pomidory obieramy z łupki i kroimy w mniejsze cząstki. Cukinię obieramy oczyszczamy z pestek i kroimy w kostkę. Cebulę siekamy i dusimy na oleju dodajemy paprykę i dusimy do 15 minut dodajemy cukinie podlewamy 1 szklanką wody i dusimy 15 minut po czym dodajemy pomidory i dusimy do miękkości. Dodajemy pozostałe składniki. Roztarty czosnek. Gorące leczo dajemy do słoików i do każdego dajemy po 1 łyżce oleju. Pasteryzujemy 10-15 minut.