Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prawdziwa pyszność na zimę dodać tylko szynkę lub kiełbaskę i można się zajadać do woli nim ! Pasteryzujemy 10-15 minut.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1487
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1220
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1337
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1022
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1487
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1220
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1337
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1022
Składniki
Paprykę oczyszczamy i kroimy w kostkę. Pomidory obieramy z łupki i kroimy w mniejsze cząstki. Cukinię obieramy oczyszczamy z pestek i kroimy w kostkę. Cebulę siekamy i dusimy na oleju dodajemy paprykę i dusimy do 15 minut dodajemy cukinie podlewamy 1 szklanką wody i dusimy 15 minut po czym dodajemy pomidory i dusimy do miękkości. Dodajemy pozostałe składniki. Roztarty czosnek. Gorące leczo dajemy do słoików i do każdego dajemy po 1 łyżce oleju. Pasteryzujemy 10-15 minut.