Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prawdziwa pyszność na zimę dodać tylko szynkę lub kiełbaskę i można się zajadać do woli nim ! Pasteryzujemy 10-15 minut.
Zachciało mi się ciasta z kremem. Zrobiłam najprostsze z możliwych. Biszkopt...
Odsłon: 40698
Przepis na klasyczne tiramisu, bez zbędnych dodatków, ale podane w wygodnych...
Odsłon: 1086
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 266
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3436
Zachciało mi się ciasta z kremem. Zrobiłam najprostsze z możliwych. Biszkopt...
Odsłon: 40698
Przepis na klasyczne tiramisu, bez zbędnych dodatków, ale podane w wygodnych...
Odsłon: 1086
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 266
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3436
Składniki
Paprykę oczyszczamy i kroimy w kostkę. Pomidory obieramy z łupki i kroimy w mniejsze cząstki. Cukinię obieramy oczyszczamy z pestek i kroimy w kostkę. Cebulę siekamy i dusimy na oleju dodajemy paprykę i dusimy do 15 minut dodajemy cukinie podlewamy 1 szklanką wody i dusimy 15 minut po czym dodajemy pomidory i dusimy do miękkości. Dodajemy pozostałe składniki. Roztarty czosnek. Gorące leczo dajemy do słoików i do każdego dajemy po 1 łyżce oleju. Pasteryzujemy 10-15 minut.