Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Z tęsknoty za latem i smakiem malin... Pyszna na ciepło, wspaniała jako chłodnik w upalne dni.
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 100
Dziś do pracy.
Odsłon: 121
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 142
Jak wykorzystać mięso z rosołu? Paszteciki drożdżowe z mięsem i kapustą robię...
Odsłon: 15396
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 312
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 100
Dziś do pracy.
Odsłon: 121
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 142
Jak wykorzystać mięso z rosołu? Paszteciki drożdżowe z mięsem i kapustą robię...
Odsłon: 15396
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 312
Składniki
Maliny zalać wodą, gotować 1/2 godziny, przestudzić chwilę. Zmiksować.
Proszek budyniowy rozrobić w szklance mleka, dodać do zmiksowanych, wrzących owoców. Dodać cukier waniliowy i zwykły - ten drugi według smaku - przetworzone maliny są kwaśne. Pogotować kilka minut.
Na zdjęciu podane z makaronem. Zupę można także wykonać z kompotu malinowego.
Smacznego. :)