Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybka i smaczna, mogłabym się nią zajadać codziennie
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 203
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 3990
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 367
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 945
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 203
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 3990
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 367
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 945
Składniki
porwać ciabattę na kawałki i umieścić w blaszce. Polać oliwą i posypać oregano, koperkiem, rozmarynem i odrobiną soli. Wymieszać i włożyć blaszkę do piekarnika rozgrzanego do 180 na 10min - aż ciabatta zbrązowieje. Odstawić do wystygnięcia
Pokroić wszystkie pomidory i paprykę, przełożyć do miski. Dodać posiekaną bazylię i zmiażdżony czosnek. Polać oliwą z oliwek i octem winnym, posypać szczyptą soli i pieprzu
Dodać kawałki ciabatty i dokładnie wymieszać - najlepiej rękoma, by ciabatta dobrze przeszła dresingiem :)