Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
bardzo smaczna, jeśli ktoś nie ma awersji do czosnku
Śliwki marynowane w occie są doskonałym dodatkiem do mięs czerwonych i paszte...
Odsłon: 177
Fittir to egipskie wielowarstwowe placki z farszem słodkim lub wytrawnym, lub...
Odsłon: 139
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 791
Śliwki marynowane w occie są doskonałym dodatkiem do mięs czerwonych i paszte...
Odsłon: 177
Fittir to egipskie wielowarstwowe placki z farszem słodkim lub wytrawnym, lub...
Odsłon: 139
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 791
Składniki
fasolkę ugotowac w osolonej wodzie, dodać drobniutko posiekaną cebulę, pognieciony czosnek, odrobinę czegoś kwaśnego- kwasek cytrynowy, ocet, cytryna.Przyprawy, typu sól, pieprz, cukier - do smaku. Zalać olejem i odstawić do lodówki na ok godz. Nie podaję ilości, bo to wszystko ma byc do smaku.