Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Stek medium rare z sałatką, gorgonzola i szpinakiem
Śliwki marynowane w occie są doskonałym dodatkiem do mięs czerwonych i paszte...
Odsłon: 179
Fittir to egipskie wielowarstwowe placki z farszem słodkim lub wytrawnym, lub...
Odsłon: 147
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 793
Śliwki marynowane w occie są doskonałym dodatkiem do mięs czerwonych i paszte...
Odsłon: 179
Fittir to egipskie wielowarstwowe placki z farszem słodkim lub wytrawnym, lub...
Odsłon: 147
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 793
Składniki
Stek smażymy na grillu lub patelni do grillowania na medium rare. Odkładamy mięso do wystygnięcia. Na talerzu układamy szpinak oraz rukolę. Posypujemy garścią rozdrobnionych orzechów włoskich. Dodajemy ser gorgonzola pokrojony w kostkę. Całość polewamy sosem balsamiczny z łyżką oliwy