Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna, szybka i prosta w przygotowaniu surówka z młodej kapusty. Moje ulubione wiosenne warzywo. Najlepszy dodatek do obiadu. Surówka jest dobra w smaku również na drugi dzień.
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 51
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3607
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 129
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 860
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 51
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3607
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 129
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 860
Składniki
Kapustę drobno poszatkować, marchewki i jabłko obrać i zetrzeć na tarce. Szczypiorek i koperek drobno posiekać. Wszystko dokładnie wymieszać w misce i dodać pozostałe składniki, czyli sok z cytryny, oliwę, ocet, cukier, sól i pieprz. Jeszcze raz dokładnie wymieszać. Surówkę wstawić na godzinę do lodówki, żeby smaki się połączyły, następnie wyjąć, wymieszać i ewentualnie doprawić. SMACZNEGO!!!