Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Słodycz sałatki , słoność halloumi i pikantność nasturcji. Wrapsy zawijane w liściach nasturcji, nasze jabłko w stylu zielonej papai. Cudowny sos w stylu azjatyckim.
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 153
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 3862
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 285
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 527
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 153
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 3862
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 285
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 527
Składniki
Jabłko kroimy w średnią kostkę, lekko polewamy sokiem z cytryny i sokiem z liści szpinaku, mieszamy. Przykrywamy i odstawiamy do lodówki na kilkanaście minut. Sos. Miętę drobniutko siekamy i mieszamy z resztą składników. Odstawiamy. Marchewkę ścieramy do dużych oczkach tarki, zielone liście lekko siekamy. Jabłka kroimy w drobną kostkę, dodajemy do marchewki i zieleniny. Sałatkę polewamy sosem. mieszamy i odstawiamy na czas przygotowania sera. Halloumi kroimy w 1 cm plasterki i przesmażamy z obu stron. Potem kroimy w kostkę.
Na opłukane liście nasturcji nakładamy dużą łyżkę sałatki, kawałki halloumi, szczypiorku. Posypujemy kwiatami.