Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta w przygotowaniu , smaczna i aromatyczna.
Deska do krojenia , nóż, salaterka
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2148
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 104
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 183
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 177
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2148
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 104
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 183
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 177
Składniki
Brokuł umyć , obrać na różyczki, ugotować. Batat obrać , ugotować. Jajka ugotować na twardo , obrać. Wystudzony brokuł umieścić w salaterce. Kapary osączyć z zalewy , dodać.
Jajka pokroić w kostkę , dodać.
Papryki umyć , pokroić w kostkę , dodać.
Batat pokroić w kostkę , dodać.
Doprawić solą , pieprzem, przyprawą do sałatek, wymieszać , pozostawić w lodówce 1 godzinę aby smaki się wymieszały.
Podawać porcje polane oliwą z oliwek, lub obok umieścić kleksy z majonezu i przed jedzeniem wymieszać.