Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta w przygotowaniu , smaczna i aromatyczna.
Deska do krojenia , nóż, salaterka
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1014
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5590
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8720
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17965
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1014
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5590
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8720
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17965
Składniki
Brokuł umyć , obrać na różyczki, ugotować. Batat obrać , ugotować. Jajka ugotować na twardo , obrać. Wystudzony brokuł umieścić w salaterce. Kapary osączyć z zalewy , dodać.
Jajka pokroić w kostkę , dodać.
Papryki umyć , pokroić w kostkę , dodać.
Batat pokroić w kostkę , dodać.
Doprawić solą , pieprzem, przyprawą do sałatek, wymieszać , pozostawić w lodówce 1 godzinę aby smaki się wymieszały.
Podawać porcje polane oliwą z oliwek, lub obok umieścić kleksy z majonezu i przed jedzeniem wymieszać.