Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 82
Podane w ten sposób brokuły są wspaniałym pomysłem na kolację. Delikatność wa...
Odsłon: 41
Smakowite danie na większy głód. Z dodatkiem ziemniaków nasycimy największego...
Odsłon: 62
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 82
Podane w ten sposób brokuły są wspaniałym pomysłem na kolację. Delikatność wa...
Odsłon: 41
Smakowite danie na większy głód. Z dodatkiem ziemniaków nasycimy największego...
Odsłon: 62
Składniki
Kapustę pekińską przekroić wzdłuż, a następnie poszatkować. Przełożyć do miseczki i dodać pokrojoną w kostkę czerwoną cebulę. Dodać rzodkiewki pokrojone w kostkę oraz obrane, pozbawione gniazd nasiennych i też pokrojone w kostkę jabłka. Dodać marchewkę startą na tarce na dużych oczkach oraz drobno posiekany koperek. Pomieszać. Dodać skyr, majonez, pieprz młotkowany z kolendrą, czosnek niedźwiedzi, sól do smaku. Dokładnie wymieszać i można zajadać. Smacznego.