Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeśli lubicie buraki ta sałatka będzie Wam bardzo smakować.
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 74
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 209
Zupa szparagowa z cukinią, szpinakiem i pulpecikami. Pulpety przygotowałam ze...
Odsłon: 88
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 74
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 209
Zupa szparagowa z cukinią, szpinakiem i pulpecikami. Pulpety przygotowałam ze...
Odsłon: 88
Składniki
Ugotować buraki. Po ugotowaniu obrać ze skórki i zetrzeć na tarce. Rozgrzać rondel, wlać oliwę i dodać kumin, kolendrę i cynamon.Przelać to do startych buraków. Dodać pokrojoną w kostkę czerwoną cebulę, łyżkę octu malinowego, sól, pieprz i natkę kolendery. Wymieszać i wstawić do lodówki aby smaki się połączyły.