Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeśli lubicie buraki ta sałatka będzie Wam bardzo smakować.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1820
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1581
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1540
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 2023
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1820
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1581
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1540
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 2023
Składniki
Ugotować buraki. Po ugotowaniu obrać ze skórki i zetrzeć na tarce. Rozgrzać rondel, wlać oliwę i dodać kumin, kolendrę i cynamon.Przelać to do startych buraków. Dodać pokrojoną w kostkę czerwoną cebulę, łyżkę octu malinowego, sól, pieprz i natkę kolendery. Wymieszać i wstawić do lodówki aby smaki się połączyły.